Utrecht

Een leuke training voor honden en pups!

Een hondentraining moet leuk en leerzaam zijn voor hond en baas. Waarbij je echt aan de slag gaat met de hulpvragen die er zijn. Dit kan van alles zijn! Namelijk wandelen aan de lijn of hulp bij socialisatie. Wat zeker in deze tijd bijzonder lastig kan zijn. Ben je op zoek naar echt goede begeleiding? Als hondenschool in Utrecht sta ik voor je klaar. Om je gericht en professionele ondersteuning te bieden vanuit jarenlange expertise en aan de hand van een positieve training.

Het voordeel van een privé hondentraining is de één op één ondersteuning die je krijgt. Want dat betekend dat er echt aandacht is om aan de slag te gaan en voor vragen die je hebt. Een echte maatwerk hondentraining dus.

Natuurlijk is er een cursus voor iedere hond!

Er is voor elke hond wel een leuke cursus te vinden. Of je nu op zoek bent naar een leuke en leerzame puppycursus in Utrecht of het gebruiken van de clicker wilt aanleren. De trainingen kunnen dus echt gericht worden op wat jij wilt leren of tegenaan loopt.

Maar er zijn natuurlijk veel meer voorbeelden van wat je kunt leren. Wil je nu wel eens zonder die trekkende hond aan de lijn wandelen? Een nieuw commando aanleren aan een hond of gewoon zorgen dat de hond niet tegen iedereen zal opspringen. Maar ook leren hierkomen voor hond en baasje is natuurlijk bijzonder prettig en waardevol. Want als een hond dit goed kan is loslopen natuurlijk ook een stuk leuker!

Dan is een privé hondentraining waarbij je alle aandacht krijgt bijzonder prettig. Je krijgt echt de aandacht die je ook nodig hebt en er wordt goed gekeken naar wat de reden is of hoe het anders kan.

Echt aan de slag door een praktijkgerichte training.

De echt praktijkgerichte manier van trainen is ontzettend prettig. Je bereikt heel snel een goed resultaat op een vooral leuke manier. Waardoor je echt leer samenwerken met een hond. Wat natuurlijk van grote waarde is om optimaal te genieten.

Loop je ergens tegenaan of heb je hulp nodig bij het aanleren van nieuwe oefeningen of wat handig is in en om huis? Het is absoluut de moeite om eens te kijken wat de waarde van privé hondentrainingen is.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress