Amsterdam

Ontdek Amsterdam vanaf het water met Bootuitjes.nl

Met een rondvaart van Bootuitjes.nl kun je Amsterdam op een hele andere manier beleven. Dit bedrijf organiseert rondvaarten, verhuurt boten en biedt verschillende arrangementen aan voor elke gelegenheid. Als je een origineel idee zoekt voor een vrijgezellenfeest, een leuke middag wilt besteden met je vrienden op het water of als je een bedrijfsuitje aan het organiseren bent, dan boek je een tochtje bij Bootuitjes. Vanaf het water kun je onze hoofdstad op een geheel andere manier leren kennen. De ervaren schippers nemen je mee op een mooie route door de kanalen van Amsterdam en vertellen je allerlei interessante wetenswaardigheden over de stad. En terwijl je geniet van een heerlijk drankje of een lekker hapje trekt de stad als film aan je voorbij. Een rondvaart met Bootuitjes.nl is de ultieme manier om Amsterdam te ontdekken! 

Boek een compleet arrangement op het water bij Bootuitjes.nl

Bootuitjes.nl heeft leuke arrangementen voor elke gelegenheid. Of het nu een huwelijk, een vrijgezellenfeest of een verjaardag is, voor elk feestelijk moment hebben ze wel een passend arrangement. Boek bijvoorbeeld voor een bruiloft het Boot High Tea Amsterdam arrangement. Of kies voor een Bier Boot arrangement of het Hangover Boot Amsterdam arrangement als je een vrijgezellenfeest aan het organiseren bent. Liefhebbers van lekker eten komen ook aan hun trekken met de Tapasboot Amsterdam en de Sushi boot Amsterdam arrangement. En wil je uit je dak gaan op het water dan kies je voor het Silent Disco Boot arrangement.

Huur voor je gezelschap een boot of een sloep bij Bootuitjes.nl

Ga je op stap met een groter gezelschap dan kun je een complete boot inclusief schipper huren bij Bootuitjes.nl. Het bedrijf heeft boten in verschillende maten in de vaart, zowel open als overdekt, zodat er voor elk weertype en grootte van het gezelschap een passende boot te vinden is. Maximaal kunnen er 350 gasten mee op een boot. Je kunt bijvoorbeeld de sloep Vording huren waar je met 44 man kunt genieten van het Smartlappen Boot Arrangement. Voor kleinere gezelschappen van maximaal 12 man zijn de salonboten De Liefde en Britannia ideaal.

Kies voor een rondleiding of volg een van de routes met een gids

Ben je alleen of met je gezin dan kun je ook genieten van een rondvaart. Je boekt dan één van de rondvaarten zoals de Luxe All Inclusive rondvaart. Heel bijzonder is de Luxe Nacht Rondvaart waarin je in het donker door de kanalen vaart met de verlichte stad op de achtergrond. Ga mee op een rondvaart als de Amsterdamse Wallen Route of de Plantage Route die je langs Artis en de Hortus voert. De ervaren schippers kunnen je alles vertellen over alle gebouwen en andere bezienswaardigheden die je voorbij vaart. 

Boek een rondvaart of een arrangement voor een onvergetelijk bezoek aan Amsterdam

Als je een rondvaart, een boot met schipper of een arrangement wil boeken dan kun je dat doen via de website van Bootuitjes.nl. Op de website kun je meer informatie vinden over de arrangementen en rondvaarten die je kunt boeken. Van nacht rondvaarten tot een luxe grachten rondvaart. Vul het formulier in als je vragen hebt over of als je meer informatie wilt over een leuk uitje op het water.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress