Amsterdam Noord-Holland

Met Dynamo Amsterdam kom je verder

Als pedagogisch medewerker weet jij als geen ander hoe je jongeren moet begeleiden, motiveren en bijstaan. Je bent het gezicht waarop jongeren zich met vragen kunnen richten. Waarna je precies weet wat je moet doen en deze jongeren kunt helpen. Het is een bijzonder veelzijdige functie.

Je functie als pedagogisch medewerker bij Dynamo Amsterdam stopt zeker niet bij het begeleiden van jongeren en helpen wanneer ze vragen hebben. Je bent namelijk ook de persoon die verslagen bijhoud die nodig zijn voor de verdere ontwikkeling. Maar ook rapporteert waar de problemen liggen en hoe deze het beste aangepakt kunnen worden.

De afwisseling die de functie als pedagogisch medewerker heeft maakt het een zeer uitdagende baan. Je moet dan ook tegen een stootje en verandering kunnen. Maar ook kunnen ervaren dat je de jongeren op de juiste manier helpt hun weg vinden. Door ze nieuwe inzichten te geven, motiveert om te leren en vooral weerbaarder te maken.

Vind jouw vacature pedagogisch medewerker bij ons.

Wij hebben een prachtige vacature pedagogisch medewerker voor je klaar staan. Waarbij je de uitdaging die deze functie met zich meeneemt pakt. En ervoor zorgt dat jongeren absoluut klaar zijn voor de volgende stap in hun leven. Waarbij jij zorgt voor de nodige begeleiding en antwoord op vragen die jongeren hebben.

Je bent daarbij ook het contact tussen de verschillende zorginstellingen, cli├źnten en ouders. Zodat alles in een snelle en goede manier verloopt. Samen neem je alle stappen door en zorg je voor maatwerk. Maar weet je ook te handelen in crisissituaties die door veranderingen juist kunnen ontstaan. Waarbij je het vaste, vertrouwde en veilig gezicht bent dat op die momenten nodig is.

Natuurlijk zet je bevindingen netjes en goed geformuleerd op papier. Zodat er bij volgende stappen ook een goed en volledig dossier aanwezig is. Dat maakt het namelijk mogelijk om eerdere zaken inzichtelijk te krijgen en zorg die nodig is af te stemmen op behoeften.

Samen naar de toekomst kijken.

Binnen de functie pedagogisch medewerker werk je voortdurend aan het behalen van gestelde doelen. Zodat je altijd aan ontwikkeling en een goede toekomst kunt werken. Maar ze ook tijdig kan bijstellen wanneer er iets in de situatie veranderd .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress