Amsterdam Noord-Holland

DJ Maceo Plex draait in Passage Rijksmuseum

Nog nooit eerder vertoond, maar het zal tijdens het komende ADE toch echt gebeuren. Er gaat gedanst worden in de passage van het Rijksmuseum, waar niemand minder dan DJ Maceo Plex komt draaien. Deze unieke samenwerking is opgezet door de dance-organisatie Audio Obscura, die eerder evenementen organiseerden in Het Concertgebouw en het Museumgebouw aan ‘t IJ. Benieuwd naar dit unieke evenement, lees dan snel verder, want hieronder vind jij alle informatie, inclusief hoe jij er tijdens deze avond bij kunt zijn.

passage rijksmuseum

De keuze voor DJ Maceo Plex,

Misschien komt de naam Maceo Plex jou niet bekend voor. Echter is DJ Maceo Plex een van de bekendste underground DJ’s. Op dit moment staat hij dan ook op plek 2 in de lijst met Resident Advisor’s Best Underground DJ’s. Hij schijnt artistieke uitdagingen niet te schuwen en slaat vaker bruggen tussen kunst en muziek, iets dat niet vaak op zo’n grote schaal wordt gedaan. Voor het optreden heeft de DJ uren rondgelopen in het Rijksmuseum, maar ook instrumenten in het Rijks werden beluisterd. Dit zal de inspiratie vormen voor de volledige show aankomende vrijdag.

Handige informatie

Dit evenement vindt plaats op vrijdag 21 oktober 2016 van 19.00 uur tot 23.00 uur onder de iconische Rijksmuseum Passage. Het evenement is kosteloos, het enige dat jij hoeft te doen is jezelf even aanmelden via Facebook, dan weten anderen ook dat jij komt. Kun jij er niet bij zijn, het optreden wordt wereldwijd gestreamd via internet. Op KPN Kanaal 18 en via internet is de volledige show op deze unieke locatie te bekijken.

Hier vindt u meer informatie over het Rijksmuseum.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress