Hoofddorp Noord-Holland

Advies op maat voor jouw onderneming

Ben je op zoek naar goed advies voor jouw omgeving omtrent rondom asbest en milieu? In Hoofddorp zijn een aantal adviesbureaus gevestigd die jou graag helpen. Een gezonde leefomgeving is belangrijk. Bij de aankoop van een nieuw bedrijfspand, of de controle van een ouder bedrijfspand is het verstandig om onderzoek te laten doen naar asbest en andere gevaarlijke stoffen. Deze stoffen kunnen namelijk schadelijk zijn voor jouw gezondheid en de gezondheid van jouw werknemers. Door middel van een laboratoriumanalyse kan nauwkeurig vastgesteld worden welke stoffen zich in uw bedrijfspand bevinden.

Asbest

Asbest adviesbureaus in Hoofddorp

Een asbest adviesbureau Hoofddorp onderzoekt of een pand asbest bevat en in welke mate. Als een gebouw asbest bevat, wordt dit vastgelegd in een inventarisatierapport. Aan de hand van het inventarisatierapport wordt een advies opgesteld. De meeste adviesbureaus kunnen je ook begeleiden bij de uiteindelijke asbestverwijdering. Deze verwijdering mag enkel door specialisten gedaan worden. In Hoofddorp vind je onder andere de volgende asbest adviesbureaus: Fiberscan en Asbest Crew. De eerste is een netwerk van asbestspecialisten dat de beste vakman voor jouw specifieke situatie kan selecteren. De prijzen zijn erg laag. Asbest Crew heeft het afgelopen jaar ruim 75.000 asbestpanden bezocht en van advies voorzien. Voordelig is dat Asbest Crew ook gespecialiseerd is in het saneren van asbest.

Milieuadviesbureaus in Hoofddorp

Een milieuadviesbureau Hoofddorp kan jou adviseren over eventuele bodemproblematiek in een bepaalde regio en andere milieugerelateerde onderwerpen. Het zusterbedrijf van Fiberscan (asbest adviesbureau) dat zich richt op milieuadvies is Terrascan. Terrascan kan bodemonderzoek verrichten in Hoofddorp en helpen bij geschillen omtrent vastgoedobjecten. Voor advies op het gebied van milieu en ruimtelijke ordening is er ook nog Josephine Milieu Advies. Dit milieuadviesbureau is een wat kleinere onderneming die zich bezighoudt met een zowel milieu als ruimtelijke ordening. Je kunt hier onder andere ook terecht voor advies over de implementatie van milieu wet- en regelgeving, gevaarlijke stoffen en de aanvraag van een omgevingsvergunning.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress