Nederland

Op zoek naar het stijlvolste deurbeslag? Kies deurbeslag zwart

Waarom kiezen voor deurbeslag zwart? Deurbeslag is de aankleding van een deur, net zoals je ’s ochtends kleren om je lichaam doet als bescherming tegen de elementen, kleed je een deur aan met beslag om deze zijn functie goed uit te kunnen laten oefenen. Ga maar na: een deur waar geen scharnieren aan zitten, kan niet open en dicht. Deze kan niet eens rechtop overeind blijven staan. Een deur zonder deurklink of -kruk krijg je domweg niet open. Als er er geen slot in de deur zit, kun je hem ook niet vergrendelen: of het nu gaat om een sleutel- of een kettingslot. Deurbeslag zwart heeft wel iets van sieraden weg, juist omdat het de deur flair geeft, maar in tegenstelling tot sieraden heeft deurbeslag ook verschillende praktische functies.

Zwart deurbeslag: in iedere interieurstijl tot zijn recht

Zwart gekleurd deurbeslag is een aanrader in zo’n beetje elk interieur. Waarom? Omdat zwart zo ontzettend veelzijdig is. Net als wit eigenlijk. Zwart en wit zijn technisch gezien geen kleuren. Juist daarom kunnen ze zo ongelofelijk breed worden toegepast. Waar je van blauw of oranje kunt zeggen dat je dit mooi of niet mooi vindt, zal er bijna niemand te vinden zijn die beweert wit of zwart niet mooi te vinden. Zwart is dan ook van alle tijden. Zwart staat voor rouw, maar is zoveel meer dan dat. Het staat ook voor klasse – niet voor niets zijn de meeste limousines zwart. Voor het meest stijlvolle zwarte beslag breng je een bezoek aan Mooi Deurbeslag.

Modern, klassiek of toch industrieel?

Zwart komt, zoals gezegd, in elk interieur tot zijn recht. Je ziet gemakkelijk deurbeslag zwart in een klassiek interieur, maar ook in een modern interieur. Daarnaast is zwart een prima kleur voor een industriële look. Denk je aan industrie, dan denk je aan de stoomtrein. En welke kleur had die? Juist, zwart. Deurbeslag zwart kent een verrassend grote diversiteit. Kies voor sprekend of kies voor elegant: de mogelijkheden zijn groot. Deurbeslag zwart past niet alleen op deuren binnen, maar ook deuren buiten, zolang de afwerking maar van hoge kwaliteit is.

Zwart streng? Speelsheid past ook

Wie denkt aan zwart, denkt misschien in eerste instantie aan een strenge, koude en zelfs afstandelijke look. Maar dat is niet helemaal terecht. Zwart kan ook verrassend speels en ondeugend zijn. Denk maar eens hoe charmant een zwarte galajurk kan zijn. Zwart fluweel heeft ook iets extra’s. Het is helemaal niet zo dat zwart koud is, net zo min als wit koud is. Zwart zorgt juist voor contrast. Het is rechtdoorzee. Een ander voordeel? Zwart is makkelijk te onderhouden.

Onderhoud van zwart deurbeslag

Deurbeslag zwart is verrassend makkelijk te onderhouden. Op wit of beige beslag zie je meteen elk smetje, terwijl op zwart het meeste vuil juist wegvalt (tenzij het natuurlijk overbelicht wordt). Zit er een krasje in het deurbeslag? Als dit zwart is, valt dat ook minder snel op. Met andere woorden: er is eigenlijk geen reden om niet voor zwart deurbeslag te kiezen. Overtuigd? Deurbeslag bestellen bij Mooi Deurbeslag is heel makkelijk!

3 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress