Nederland

Tuinaanleg met Kapaan

Tuinaanleg met hulp van hoveniersbedrijf Kapaan. Bent u van plan om binnenkort een tuin aan te leggen op een nieuwe stukje grond? Of gaat u eindelijk de eigen tuin een keer goed aanpakken? Dan bent u wellicht op zoek naar een goede partner op dit gebied. Iemand die samen met u een prachtig tuinontwerp kan maken en dit vervolgens samen met een professioneel team aan komt leggen. Kapaan is al 18 jaar een verfrissend hoveniers bedrijf met een brede verscheidenheid aan diensten die u en uw tuin enorm kunnen helpen. Of u nu als particulier, als bedrijf of zelfs als gemeente een kleine of grote tuin aan wilt leggen, of enkel onderhoud wilt laten doen, Kapaan is een geschikte partner! Waar Kapaan allemaal voor staat en wat zij wellicht voor u kunnen betekenen, leest u in dit artikel.

Een professioneel tuinontwerp van Kapaan

Kapaan is al 18 jaar de professional op het gebied van tuinontwerp en tuinaanleg. Die ervaring ziet u terug in de manier waarop het bedrijf samen met u werkt aan een passend tuinontwerp. Hierbij kunnen zij, waar nodig, advies geven over de indeling van uw tuin, het gebruik van bloemen en planten, en de gebruikte materialen. Op deze manier kunnen de ontwerper en de hovenier waarborgen dat uw mening en gevoel altijd de rode draad zijn van het ontwerp en de aanleg. Hoe een tuin ontworpen dient te worden hangt altijd helemaal af van de klant. Gaat het bijvoorbeeld om een kindvriendelijke achtertuin, of om een tuin rondom een bedrijfspand?

Een persoonlijk gesprek

Voordat er ontworpen kan worden, plant Kapaan een persoonlijk gesprek met u in, waar uw wensen naar boven komen en wordt gekeken naar de mogelijkheden. De ontwerper zal hierna een schets voor u gaan maken, zodat u een eerste beeld krijgt van wat zij van plan zijn. Hier kunt u vervolgens feedback op geven, voordat de ontwerper een officieel ontwerp zal gaan presenteren en uitwerken. Zodra dit ontwerp is goedgekeurd door u, wordt ingepland wanneer de tuinaanleg van start zal gaan. Hiervoor zal een hovenier een duidelijk plan met u overleggen. Waarin bijvoorbeeld naar boven komt of u bepaalde planten wilt hergebruiken, en wanneer er gewerkt zal worden aan welk gedeelte van de tuin. Zodra u hiermee akkoord bent gegaan, zal een professioneel team van Kapaan voor u aan het werk gaan.

Het is goed om te weten dat u bij Kapaan nooit ergens aan vast zit. Het is mogelijk om bijvoorbeeld alleen een tuinontwerp te laten maken, of zelf een ontwerp aan te leveren voordat er gebouwd wordt.

Tuinonderhoud en groenbeheer door een professioneel bedrijf

Naast het ontwerpen en aanleggen van tuinen van verscheidene soorten en maten, biedt Kapaan ook de service om uw tuin of ow groen de beheren en te onderhouden. Bent u bijvoorbeeld de eigenaar van een landgoed, of heeft uw bedrijf dat op grond staat met veel groen? Dan kan het fijn zijn als één bedrijf daar regelmatig onderhoud aan pleegt, of het beheert. Bij groenbeheer kunt u denken aan het toppen of snoeien van bomen of het uitvoeren van groot onderhoud aan groenstroken.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress