Nederland

De Nootsaeck

Wilt u een mooie grote notenboom in uw tuin plaatsen en bent u op zoek naar een plek waar u verzekerd bent van een geslaagde aankoop? Dan is De Nootsaeck wellicht iets voor u! De Nootsaeck is een  webshop die samenwerkt met boomkwekerij ‘t Herenland in Randwijk en online een zeer hoge kwaliteit aan diverse notenbomen en bijhorende producten aanbiedt. Via de webshop van De Nootsaeck kunt u gemakkelijk kiezen uit diverse bomen en bijproducten die vervolgens naar u verzonden kunnen worden met DPD of door uzelf kunnen worden opgehaald op afspraak.

Waarom kiezen voor De Nootsaeck?

Wanneer u kiest voor De Nootsaeck, weet u zeker dat u kiest voor vakmanschap, kwaliteit en een biologische teelt. Dit bedrijf is namelijk op weg om een gecertificeerde biologische teler van bomen te worden. Dit geeft enorme voordelen, omdat de bomen niet zijn besproeid met diverse pesticiden en daarmee dus minder snel ziek zullen worden of beschadigd zullen raken. Het bedrijf biedt bomen en bijproducten aan via hun webshop, waar u gemakkelijk uw keuze kunt maken en ook extra informatie in kunt winnen. Zo bent u verzekerd van een professionele, goed geteelde boom en van soortechtheid. Een groot voordeel aan het kopen of bestellen van bomen via De Nootsaeck is dat u de keuze heeft tussen online- en offline aankopen. Zo kunt u kiezen om via de webshop uw bomen aan te schaffen, maar kunt u ook gewoon naar boomkwekerij ’t Herenland reizen om u te laten adviseren en de boom direct mee te nemen.

Wat voor een producten biedt De Nootsaeck allemaal aan?

De Nootsaeck biedt een grote variëteit aan producten die gerelateerd zijn aan notenbomen. Zo vindt u op de webshop diverse organische en biologische bodem pakketten, waarmee u de (door)groei van uw aangekochte bomen kunt stimuleren, bijvoorbeeld gedurende de winter. Zo zorgt u voor een optimale gezondheid van uw notenboom en bent u verzekerd van een succesvolle aankoop. Daarnaast biedt De Nootsaeck een zeer breed assortiment aan notenbomen aan. U bent hierbij verzekerd van soortechtheid en een gezonde kwaliteit.  De verborgen kracht van het bedrijf is dat zij ook diverse bijzondere variëteiten in boomsoorten aanbieden die enkel bij dit specifieke bedrijf verkrijgbaar zijn! Zo kunt u voor het hele pakket terecht bij deze biologische en overzichtelijke webshop.

Hoe worden mijn webshop aankopen verzonden?

Als u kiest om een notenboom te kopen via het internet, zult u een jonge notenboom in een pot ontvangen. Deze wordt stevig ingepakt in karton en naar u verzonden met DPD. De kosten voor de verzending zijn €7,50 en u kunt de boom binnen 14 dagen retourneren. Wanneer u voor meer dan €250 koopt, is verzending kosteloos. Uiteraard is het ook mogelijk om uw bestelling bij boomteler zelf ophalen. Hiervoor dient u wel eerst contact met hen op te nemen, zodat ze weten dat u komt en het product voor u klaar kunnen zetten.  Zo heeft u ten allen tijde controle over uw aankoop en kunt u online en offline services gemakkelijk combineren. Het is mogelijk om u te laten adviseren bij de boomteler voordat u een aankoop doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress