Lienden

Hedera kopen? Creëer direct privacy en beschutting in uw tuin

Bent u op zoek naar een natuurlijke, onopvallende en mooie omheining rondom uw tuin of erf, dan kunt u een Hedera kopen. Beter bekend als klimop is dit een plant die u het hele jaar door een groene tuin geeft. Hedera is slechts één soort klimop, maar het is een plant die snel groeit en vol is, wat betekent dat het ideaal is voor schuttingen en omheiningen. Er zijn een aantal varianten van de Hedera plant met verschillende kleuren en eigenschappen. En het goede nieuws is dat u uw hederaschutting ook gemakkelijk zelf kunt plaatsen. Wilt u een Hedera kopen, lees hier dan verder over de voor- en nadelen en de gebruiksaanwijzing van deze veelzijdige plant.

Hedera kopen? Dit zijn de voordelen

De Hedera als plant in uw tuin kan u van vele voordelen voorzien. Zo kunt u ze het hele jaar door planten, tenzij het vriest, dan wacht u het beste even. Nadat u ze geplant heeft, groeit de Hedera erg snel, zodat u binnen de kortste keren van privacy en beschutting geniet. De plant zelf is het hele jaar door groen en behoudt zijn blad, ook in de winter. U heeft dus altijd een groene tuin, ongeacht het jaargetijde. Gebruikt u de Hedera plant als Hederaschutting, dan kunt u er een beschutte plek mee creëren waar u geen last heeft van inkijk en weersomstandigheden. Daarnaast houdt u er ongewenste gasten en dieren mee buiten en kunt u voorkomen dat huisdieren of kinderen uw erf kunnen verlaten. De Hedera plant u ook gemakkelijk zelf, dus een Hedera kopen is in veel gevallen een goed idee.

De aandachtspunten van de Hedera plant

Er zijn echter enkele punten waarmee u het beste goed rekening houdt voordat u een Hedera gaat kopen. De belangrijkste hiervan is misschien wel dat de bladeren licht giftig zijn. Er zal niemand ernstig ziek worden, maar als een dier of mens de bladeren eet, dan kan dit misselijkheid, uitslag, koorts of overgeven veroorzaken. Heeft u kleine avontuurlijke kinderen of een huisdier dat alles eet, dan is een Hedera kopen misschien niet het beste idee. Een ander aandachtspunt is dat, omdat de Hedera snel groeit, u het in toom moet houden. Dat betekent dat u de planten regelmatig moet snoeien en bijhouden of ze gaan uit de hand lopen. Dit is geen lastige taak, maar u moet er wel de tijd voor maken en de kracht voor hebben.

Zo plant u zelf een Hedera schutting

Gaat u de Hedera kopen om een schutting mee te maken, dan kunt u dit gemakkelijk zelf. Er zijn ook kant-en-klare schuttingen te vinden die u simpelweg neerzet en maar u direct profijt van hebt. Het is goedkoper om zelf een aantal planten, palen, beugels en gaasmatten aan te schaffen. U houdt er dan rekening mee dat er 5 tot 7 planten per meter moeten komen. Daarnaast gebruikt u voor elke gaasmat een paal aan de uiteinden en één in het midden. U kunt een Hedera kopen op www.hederaschutting.nl en zelf uw tuin uniek maken.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress