Rotterdam

Oesterman voor feesten en festivals

Voor feesten, beurzen en bedrijfsfeesten ben je altijd op zoek naar een leuke gimmick. Dit kan een entertainer zijn, maar ook een bijzondere cateraar of zelfs het organiseren van spellen. Zeg ken jij de Oesterman? De oesterman is een vrolijke cateraar die langskomt met verse oesters die op locatie worden gekraakt en klaargemaakt. Hierbij draait alles om plezier en het samenbrengen van de mensen op het feest of op de beurs. Deze man me oesters wordt dan ook wel een entertainer genoemd. Hij zorgt ervoor dat de verse oesters op een ludieke manier worden rondgebracht en hierbij kan iedereen genieten van de verse oesters.

De Oesterman inhuren voor een beurs

Op een beurs wil je natuurlijk een goede impressie maken bij de beursgangers. Hierbij wil je niet alleen de mensen bij jouw stand verrassen maar ook de mensen die op de beurs lopen. In die gevallen kan het inhuren van een oesterman een gouden strategie zijn. Deze oestertiner zal namelijk voor jouw bedrijf door de beurshal heen wandelen met heerlijke oesters. Hierdoor hebben mensen je naam en bedrijf al een keer gezien. Zodra ze vervolgens bij jouw stand uitkomen, zullen ze je onbewust herkennen en wellicht een praatje komen maken. Hierdoor werk je op een hele slimme en vrolijke manier in op deze slimme marketingstrategie. Dat met behulp van een vrolijke oesterman.

Bedrijfsfeesten

Een man die verse oesters uitdeelt op een bedrijfsfeest en hierbij een vrolijke noot zet. Het is een hilarische en gezellige manier om een bedrijfsfeest te voorzien van wat catering en natuurlijk van een vrolijke vorm van entertainment. Een oesterman zal namelijk vrolijke vorm van entertainment verzorgen op jouw bedrijfsfeest. Daarnaast is een oester ook een luxeproduct en dit zal er dan ook voor zorgen dat jouw feest direct een chique uitstraling krijgt. Een vrolijke oester uitdelen is geschikt voor elke vorm van feesten en trouwerijen en zorgt voor een extra dimensie. De oesters zijn vers en worden op locatie voor je klaargemaakt. Vervolgens worden de gekraakte oesters in klassieke houten emmer rondgebracht. Hierbij zal de oesterman de oesters met behulp van een lepel uit kunnen delen. De lege schalen kunnen vervolgens in een tweede lege emmer gedeponeerd worden. Zo kun je op een ludieke manier oesters uit laten delen op je bedrijfsfeest en hierbij zorgen voor een bijzondere en vrolijke sfeer.

Trouwerijen

Een oesterman kan gemakkelijk worden ingezet voor de gekste bruiloften. Hierbij kun je zelf aangeven hoe lang je de oester uitdelen op locatie wilt hebben en hoeveel oesters je gebakken zou willen hebben. Hierbij kun je natuurlijk altijd advies vragen van het bedrijf dat deze dienst aanbiedt. Hierdoor heb je een goed beeld van de mogelijkheden en kun je samen een manier vinden om de oester uitdelen of oester vrouw op een leuke manier in te zetten. Via de website van een oesterbedrijf kun je gemakkelijk een offerte aanvragen. Hierdoor krijg je ook een goed beeld van de mogelijkheden en het nodige budget. Zo kun je samen met de oester organisatie tot een goede afspraak komen. Indien je wilt kun jij de vrolijke oester-uitdelende oesterman op jouw bruiloft rond zien lopen met verse oesters.

Voor het inhuren van een oesterman of oestermeisje kijk je op Oestercompagnie.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress