Rosmalen

Zonnepanelen voor zakelijke afname

KiesZon heeft ruim 10 jaar ervaring met het leveren van zonnepanelen voor zakelijke afname. Hun missie luidt als volgt: “elk dak is een potentiële duurzame energiecentrale”. Jaarlijks besparen de partners van KiesZon miljoenen kWh en wordt er massaal CO2 vermeden; een goede ontwikkeling waar meer bedrijven hopelijk door worden geïnspireerd. Bij het woord zonnepanelen is de koppeling naar warmere landen zoals Spanje of Italië al snel gemaakt, maar in Noord-Europa wordt het rendement ook steeds hoger. Met name zonnepanelen voor zakelijke afname is interessant, omdat het piekgebruik niet ‘s avonds, maar juist overdag plaatsvindt.

Zonnepanelen centraal in zakelijke partnerships

Als dochteronderneming van Greenchoice, Nederlands grootste 100% duurzame energieleverancier, gaat KiesZon voor vrije zonne-energie die ten volle benut wordt. Om dit proces te vergemakkelijken is een duurzame samenwerking met een betrouwbare partner essentieel. Niet ieder bedrijf heeft immers dezelfde normen en waarden. KiesZon streeft ernaar een zo passend mogelijke werkwijze te hanteren. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over potentiële beren op de weg. In het portfolio van KiesZon kunt u enkele toonaangevende bedrijven vinden, zoals Jumbo, Snowworld, DHL en Decathlon. Sinds de oprichting in 2009 hebben ze 456.000 zonnepanelen de wereld in geholpen. Zonnepanelen voor zakelijke afname lijkt een sterke groei tegemoet te gaan.

Alles onder één dak

KiesZon vindt maximale beheersbaarheid een belangrijke schakel in hun proces. Hoe minder afhankelijk u bent van externe partijen en tussenpersonen, hoe meer gestroomlijnd de samenwerking verloopt. Met die filosofie haalde KiesZon zo veel mogelijk expertise in huis, van onderzoekers tot ingenieurs.

KiesZon werkt middels het zogeheten “4 pijler model” wat begint met ontwikkeling en eindigt met realisatie. Alle vier de stappen in het proces worden secuur gemonitord, zodat het eindproduct feilloos kan worden geïmplementeerd. Misschien wel de belangrijkste stap: nazorg. KiesZon vindt het belangrijk dat het systeem optimaal blijft draaien.

Wat betreft financiering gaat KiesZon altijd uit van de betreffende partij waarmee wordt samengewerkt. Er kan worden gekozen uit lease, dakhuur of koop. Als u kiest voor lease of dakhuur hoeft u niet te investeren. In dat geval blijft het systeem in handen van de zonnestroomontwikkelaar die verantwoordelijkheid neemt over de gehele investering. Dat maakt zonnepanelen voor zakelijke afname zo interessant bij KiesZon.

Innovatie staat voorop

In 2009 ging KiesZon er met een schitterende primeur vandoor toen 21 Amsterdamse scholen werden voorzien van 2.800 zonnepanelen. Dat was destijds het eerste volledig gefinancierde zonnestroomproject in Nederland. Vanaf dat moment begon hun traject als koplopers en innovators. Met een eigen operations & maintenance afdeling ligt de focus op maximaal rendement. KiesZon prioriteert preventief en correctief onderhoud dat door de monteurs wordt verricht om onaangename verrassingen te voorkomen. Het installeren van zonnepanelen voor zakelijke afname is namelijk een secuur stappenproces.

Kies voor zon

Door constructief samen te werken levert KiesZon zonnestroom van hoogwaardige kwaliteit waar hun partners nog jarenlang plezier van hebben. Uiteindelijk gaat het om een groene toekomst, maar een maximaal rendement ligt natuurlijk ook hoog in het vaandel, zeker als het gaat om zonnepanelen voor zakelijke afname. U kunt altijd vrijblijvend het gesprek aangaan met één van de accountmanagers van KiesZon. Ze zijn gesitueerd in Rosmalen, maar ook online of telefonisch goed bereikbaar. Kies voor een duurzame en verantwoorde toekomst; zonnepanelen voor zakelijk afname gaat een sterke groei tegemoet en daar wil KiesZon deel van uitmaken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress