Den Haag Zuid-Holland

Geen feest zonder karaoke

Jij verwacht meer van een feestje dan alleen drank, hapjes en muziek. Jij neemt graag zelf de microfoon in handen en trakteert de gasten op een emotionele ballade of gaat los tijdens het zingen van een popnummer. Ook al kun je misschien helemaal niet zo mooi zingen, dat maak je goed door de beleving die je in de muziek stopt. Stiekem ken jij de tekst van Wannabe van de Spice Girls al lang uit je hoofd en heb jij geen begeleidende tekst nodig. Karaoke is niet voor de verlegen feestganger, maar eerlijk is eerlijk: een beetje drank helpt je al snel op weg.

feest

Meezingen in de taxi of bus

Voor de echte partyganger huur je een karaoke set. Ga de strijd aan met elkaar of sla de armen ineen voor een duet of stel je eigen band samen. Een ding is zeker, met een karaoke set is elk feest compleet. Stimuleer het muzikale talent van je kinderen en organiseer een karaoke kinderfeestje. Door heel Nederland vindt je karaoke verhuur. Is een set alleen niet genoeg? Een verhuurbedrijf Den Haag voor karaokesets is de karaoketaxi. Of laat een karaoke bus of eigen cabine voorrijden. Ideaal als tussenvervoer naar een volgende feestlocatie of als je geen zin hebt om je huis te verbouwen. Ook geschikt voor een bedrijfsfeest of vrijgezellenfeestje.

Je eigen karaokecafé

Het enige waar je als gastvrouw – of heer voor moet zorgen is dat de keeltjes gesmeerd zijn voor een avond vol zang. Verhuurbedrijven verzorgen naast de muziek ook andere zaken om jouw feest wat extra’s te geven. Liedjes met videoclips, kun je gelijk je dansmoves oefenen, maar ook rookmachines, verlichting en een lichtgevende dansvloer tover jij de zaal om tot privé karaokecafé. Wel zo fijn als je wilt dat niemand anders je hoort behalve je eigen publiek. Misschien wel even de buren waarschuwen.

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress