Harmelen Utrecht

Bedrijfskleding

Voor elke beroepsgroep is er passende bedrijfskleding beschikbaar die voldoet aan de eisen van die specifieke branche. Bedrijfskleding zorg is iets anders dan kleding voor de industriële sector, terwijl niet iedereen beslist werkschoenen met stalen neuzen aan de voeten nodig heeft. Werkkleding is maatwerk en kan u als werkgever echt heel veel brengen.

Personeel voelt verbondenheid

Streeft u naar een hecht en homogeen team? Dan kunt u beter zo snel mogelijk bedrijfskleding online gaan uitzoeken, want kleding is vaak een tovermiddel. De eenheid van kleding maakt van de individuele werknemers echt een eenheid. Men voelt gelijkwaardigheid en straalt dat nadrukkelijk uit tijdens, voor en na het werk. Bovendien blijken mensen met dezelfde werkkleding meer verbondenheid te voelen met u en uw bedrijf. Het zijn de perfecte ingrediënten om als werkgever te kunnen groeien, en dat is wat u nastreeft.

Goed voor het imago van uw bedrijf

Het personeel zit lekkerder in hun vel en bovendien hoeven ze zelf geen kleding voor het werk meer aan te schaffen. En u als werkgever investeert dan weliswaar, dat geld verdient u snel terug en bovendien is de kleding fiscaal aftrekbaar, mits u aan een aantal criteria voldoet. U kiest als u besluit bedrijfskleding met logo aan te schaffen nadrukkelijk voor uitstraling. Voortaan zijn uw medewerkers al van afstand herkenbaar. Iedereen weet dat dit uw mensen zijn en die herkenbaarheid maakt dat u ook eerder gebeld wordt als die mensen zelf een klus hebben. En dat is precies waar het om draait. Bewezen is verder dat uniformiteit in de kleding goed is voor uw imago. Mensen krijgen eerder een goede indruk van u en uw bedrijf.

Voldoende comfort en bewegingsvrijheid in de trendy werkkleding

T-shirts, shirts, sweaters, broeken, jassen en jacks en werkschoenen. Vrijwel alles is verkrijgbaar en denkt u er wel even aan dat een medewerker aan één setje niet voldoende heeft? Zeker niet wat betreft T-shirts want er zal toch ook gewassen moeten worden.  De kleding biedt voldoende bewegingsvrijheid, zit comfortabel, is van verschillende merken leverbaar en is trendy. Buiten dat biedt het daarnaast extra veiligheid en bescherming.

Bedrukken of bijzonder borduurwerk?

Uiteraard kiest u bedrijfskleding die wat betreft de kleuren aansluit bij uw bedrijfskleuren en uw huisstijl. Wat betreft het aanbrengen van het logo kunt u kiezen voor drukwerk. U kunt uw logo met bedrijfsnaam ook op de kleding laten borduren. Daarmee maakt u de werkkleding extra bijzonder. Informeer bij een van de specialisten wat het verschil precies is en wat de voor- en nadelen van borduren en bedrukken zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress