Nederland

Wil jij zelf een fiets samenstellen?

Ga je zelf een fiets samenstellen? Dan ontstaan er prachtig hippe fietsen die zeker zullen opvallen. De reden dat fietsliefhebbers ervoor kiezen. Je kunt bovendien helemaal zelf aan de slag om je wensenlijstje af te kunnen vinken.

De een koopt een kant-en-klare fiets waar de ander op zoek is naar een fiets die helemaal zelf samengesteld is. Wat je voorkeur ook is, je kiest bij ons altijd voor een hippe fiets. Wij helpen je graag bij het samenstellen. Van de kleuren, mogelijkheden en extra’s die je op de fiets kunt laten toepassen. Zo komt de perfecte fiets vinden wel heel dichtbij. Want het enige dat nu telt is jouw smaak, wensen en fietsplezier.

Bij hippe fietsen denk je misschien niet direct aan het zelf samenstellen van een fiets. Maar dat zullen wij snel veranderen. Want zelf je fiets samenstellen is helemaal hip en steeds meer mensen doen het. Zo is zelfs fietsen voor de meeste mensen maatwerk geworden. En daar geven wij met onze hippe fietsen graag vorm aan. Hoe kan dat ook anders in een fietsland als Nederland. Een plek vol met prachtige fietsroutes en drukte in de stad.

Hippe fietsen zijn helemaal van deze tijd

Heb jij nog altijd die oude en vertrouwde fiets in de schuur of voor de deur staan? Dan is dit het moment je te kiezen voor een eigen hippe fiets. En die fiets zelf samenstellen is geen probleem. Wij luisteren graag naar je wensen zodat jij een fiets krijgt die niemand anders heeft. En hoe hip is dat. Waar je vroeger met een beetje geluk kon kiezen voor de kleuren en extra’s die je er zelf aan had toegevoegd is de fiets steeds persoonlijker geworden. Van het kratje op de voorkant bij het stuur tot het frame en de kleur van de velgen.

Door je fiets samen te stellen heb je dus niet alleen een prachtig nieuwe fiets. Je hebt ook een stukje persoonlijkheid waarop jij voor de dag kunt komen.

Een fiets samenstellen is niet voor iedereen makkelijk. Daarom helpen wij je graag bij het maken van een juiste keuze. Wat moet er op je fiets, de kleuren tot de vormen of toch dat roze kratje voorop. Je bent bij ons aan het juiste adres. Zo zorgen wij elke dag opnieuw voor hippe fietsen.

Zelf fiets samenstellen lastig? Echt niet!

Je fiets samenstellen is dankzij onze expertise zeker niet lastig. Wij weten precies wat er allemaal echt mogelijk is, hoe je de vorm kunt geven en waaraan een fiets moet voldoen om er veel en ook lang plezier mee te hebben. Want uiteindelijk moeten de fiets natuurlijk ook heerlijk fietsen zodat je optimaal kunt genieten. Daarom zijn wij het bedrijf dat je letterlijk vooruithelpt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress