Nederland

Tafels bestellen, handige tips en trucs

Je gaat met je mooie Renault Clio, Volkswagen Up of Opel Corsa naar de meubelboulevard. Je stapt een winkel binnen en je ziet de tafel van je dromen! Je besluit om deze gelijk mee te nemen en daar sta je dan. Bij die mooie, maar te kleine hatchback waar je van zijn levensdagen geen tafel in kunt vervoeren. Daarom is het ook veel slimmer om te bestellen. Maar je moet wel op een aantal zaken letten bij tafels bestellen. In onze blog geven wij handige tips en trucs.

Tafels bestellen, wat zijn de leveringsvoorwaarden?

Het eerste wat je kunt controleren voordat je met een partij in zee gaat is wat de leveringsvoorwaarden zijn. Onder leveringsvoorwaarden verstaan wij niet alleen de levertijd, maar ook of een aanbieder een tafel bezorgt. En welke kosten daar dan mee gemoeid zijn. Daarnaast is het ook goed om te controleren waar de bezorgservice uit bestaat. Leveren de bezorgers alleen tot de eerste drempel of wordt een tafel netjes binnen gebracht en gemonteerd? De services lopen nogal uiteen en dit kan een belangrijke factor zijn als je besluit om met een winkel zaken te doen. En je kunt ook kosten besparen! Want er zijn aanbieders die deze service in tegenstelling tot de concurrentie goedkoper of zelfs gratis aanbieden.

Houdt rekening met langere levertijden

We hebben het woord levertijden al even laten vallen, maar we komen daar nog even op terug. Zeker in het huidige speelveld moet je rekening houden met langere levertijden. Veel materialen zijn niet verkrijgbaar terwijl het internationale transport nog altijd ontregeld is. Een levertijd van enkele weken tot enkele maanden is tegenwoordig niet bijzonder meer. Het is wel prettig om te weten waar je aan toe bent, dus controleer ook hoe het met de voorraad gesteld is. Een goede winkel of webshop zal je hier ook proactief over informeren. Als je om een tafel verlegen zit kun je nog altijd elders tafels bestellen waar wel voorraad is.

Tafels bestellen, doe het bij een specialist!

Het klinkt vrij logisch, maar je kunt het beste tafels bestellen bij een specialist. Een specialist wordt gezien als een vakman en zal uitsluitend kwaliteitsproducten leveren. Het grote voordeel van deze modellen is dat ze langer meegaan en duurzaam zijn. Ondanks dat ze dan wel iets prijziger zijn. Het is de investering meer dan waard! Wanneer je voor een aanbieder kiest is het dus goed om ook de garantievoorwaarden te controleren, want een winkel of webshop die achter haar producten staat zal een lange omruilgarantie, niet tevreden, geld terug-garantie of een langere fabrieksgarantie op de eettafels aanbieden. 

Tafels bestellen, pas op voor de prijsvechters

Op het internet vind je legio prijsvechters die vooral op de prijs klanten werven en dan kan het wel eens een duurkoop zijn. De garantie- en leveringsvoorwaarden zijn vaak niet interessant terwijl je ook nog eens het risico loopt dat je zaken doet met een malafide webshop. Gelukkig kun je jezelf in bescherming nemen door te controleren of een internetwinkel een keurmerk heeft en of ze erkende betalingsmethoden, zoals iDeal aanbieden. Wanneer deze zaken ontbreken spreken we over rode vlaggen en kun je beter geen tafels bestellen bij deze aanbieder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress