Nederland

Een hanglamp grijs: een subtiele industriële touch aan jouw interieur

Een hanglamp grijs is een mooie manier om op een subtiele manier een donkere kleur toe te voegen aan jouw huis. Veel mensen zijn vaak bang om donkere kleuren te verwerken in hun huis. Dit komt omdat wanneer je deze kleuren op de foute manier toepast, je vaak de ruimte kleiner laat voelen dan deze in werkelijkheid is. Het is echter jammer dat veel mensen deze kleuren proberen te vermijden, want grijs en zwart zijn geweldige kleuren om warmte toe te voegen aan de ruimte. Deze kleuren kunnen op hele subtiele manieren worden toegevoegd. Denk bijvoorbeeld aan een hanglamp in het grijs of een keuken met een zwart keukenblad. Er zijn zoveel verschillende manieren. In dit artikel nemen we je mee in de wereld van lampen.

Een hanglamp grijs

Er zijn verschillende manieren hoe jij een hanglamp in het grijs kan toevoegen aan jouw kamer. Om te weten hoe je het meeste uit de hanglamp grijs haalt, is het belangrijk om vooraf te kijken naar combinaties die goed samenwerken. In het geval van een hanglamp in het grijs, valt het op dat deze heel mooi combineert met natuurlijke materialen. De hanglamp grijs van Tonone is gemaakt van staal en aluminium. Dit stoere, koude materiaal komt het mooist tot zijn recht wanneer er een contrasterend materiaal tegenover staat. Hang bijvoorbeeld de lamp op boven de houten eettafel in de keuken. Om het helemaal af te maken zorg je dat de stoelen aan de eettafel voorzien zijn van een stoffen bekleding, zoals linnen. Mocht je toch iets stoerders voor ogen hebben, zorg dan dat de stoelen zijn bekleed met leer. Door de juiste materialen met elkaar te combineren, komt ieder item volledig tot zijn recht in de ruimte.

De unieke eigenschappen van de hanglamp

Wanneer het tijd is om voor jouw interieur te shoppen, is het belangrijk om te kiezen voor kwaliteit boven de prijs. Een lamp van slecht materiaal met een goedkoop prijskaartje zal binnen no-time slijten. De lak van de lamp zal snel beschadigd worden en krassen zullen direct zichtbaar zijn. Om te voorkomen dat je binnen een jaar weer een nieuwe lamp moet kopen, kies je voor een kwalitatieve hanglamp grijs van staal en aluminium. Deze materialen staan bekend om hun duurzaamheid. Ze zijn bestendig tegen deukjes en krassen.

Breng de industriële stijl in huis

Iedereen heeft een andere smaak in interieur. De een houdt van de rustieke look, terwijl de ander juist op zoek is naar een stoer gevoel. De industriële look is de perfecte uitkomst voor iedereen die houdt van een warm interieur met een ruw randje. Ondanks dat er vaak wordt gedacht dat de industriële look alleen maar donkere kleuren en koude materialen zijn, heeft het zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een stijl waar subtiele accenten in voorkomen. Sommige mensen laten bijvoorbeeld een betonnen vloer leggen, terwijl andere juist kiezen voor een hanglamp grijs.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress