Nederland

Kwalitatieve rolluiken vinden voor woning of kantoorpand

Uw bedrijfspand, het is een prachtig gebouw maar er is een irritatie punt. De zon, wanneer deze schijnt, komt recht bij uw kantoor naar binnen en de andere medewerkers hebben er ook al verschillende keren over geklaagd. Of u bent gewoon thuis, maar u probeert lekker een boekje te lezen, alleen het de zon of het licht staat heel erg vervelend? U besluit om op zoek te gaan naar een kwalitatief goede rolluik die uw probleem kan oplossen. In dit artikel ga ik u wat meer vertellen over rolluiken, voordelen ervan, de kosten en over Heroal rolluiken, wat in mijn opinie een van de beste oplossing is voor uw irritatie punten.

Voordelen rolluiken

Naast dat het de zon buiten uw kantoor, huis of andere locatie houdt heeft het ook nog meer voordelen. Om te beginnen is het een extra isolerende factor in uw woning. Door de stilstaande lucht tussen het rolluik en het raam isoleert het beter en houdt het de kou buiten en de warmte binnen. Dit geeft uw huis ook meer waarde.

Het is ook lastiger om uw huis of kantoor in te komen voor dieven, omdat het sterk materiaal is en niet makkelijk kapot te maken. Geeft dit toch een extra veiligheid en maakt de kans op inbraak een stuk kleiner.

Als laatste voordeel wat ik wil benoemen is het geeft meer privacy, door rolluiken dicht te doen kunnen er geen mensen mee naar binnen kijken. Zo kunt u fijn zonder glurende medemensen genieten op de bank of gewoon in uw woning.

Kosten rolluiken

De kosten van een rolluik zijn gebaseerd op de grootte, de kwaliteit van het rolluik, het materiaal en de bediening. U kunt verschillende soorten bedieningen kiezen voor uw rolluik zo is er elektrisch, handmatig, met een knopje of zelfs met een afstandsbediening. Het is dus helemaal aan u om de perfecte keuzes te maken waar u het meest blij mee gaat worden.

Heroal rolluiken

Dit is in mijn opinie een van de beste rolluiken die de markt te bieden heeft. Het staat voor kwaliteit, het is duurzaam en ziet er ook nog is  goed uit. Er zijn verschillende soorten, namelijk:

  • Heroal KH842 (RS42) rolluik
    Bij dit rolluik krijg je een garantie van vijf jaar! het is beschikbaar tot een maximale oppervlakte van maar liefst 7 vierkante meter en is op dit moment een van de meest populaire oplossing in Nederland.
  • Heroal Mini-E rolluik
    Dit is een wat duurdere rolluik in vergelijking met de Heroal KH842. Het is daarom een kwalitatief ook iets betere oplossing. het heeft wat meer stabiliteit en isolatie waarde. De gemiddelde levensduur van dit rolluik is 10 jaar, en ook nog wel langer.

Bent u opzoek naar een goede, mooie en duurzame oplossing voor uw problemen met de zon? Of met dieven, de isolatie of wat anders. Neem gerust contact op en wij zoeken samen met u naar de beste oplossing. U kunt op de site ook alle opties bekijken en de verschillende opties vergelijken met elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress