Nederland

De Vloeren Outlet voor al je laminaat, parket en pvc vloeren!

Sinds we zijn verhuisd hebben we een extra kamer. Deze kamer wordt nog nergens voor gebruikt, maar kan in de toekomst of als logeerkamer of als hobbykamer dienen! Omdat ik toch niks beters te doen had ben ik maar begonnen die kamer gebruiksklaar te maken! Eerst hadden we ons klusbudget alleen gefocust op de ruimtes die we echt gingen gebruiken, dus er was geen geld over voor deze kamer. Inmiddels hebben we weer wat beschikbaar om uit te geven aan de kamer! Toch wilde ik liever niet teveel uitgeven, omdat we de kamer toch niet echt zouden gebruiken. Daarom besloot ik wat te besparen op verf en op de vloer! Voor verf is dat niet zo lastig, huismerk-verf van bouwmarkten is nog steeds van goede kwaliteit! Voor vloeren zie je de kwaliteit helaas wel omlaag gaan als je in een lagere prijscategorie gaat zoeken! Daarom besloot ik op zoek te gaan naar een outlet! Ik kwam de Vloeren Outlet tegen! In deze blog vertel ik je meer over de Vloeren Outlet

De Vloeren Outlet

De Vloeren Outlet is een shop, zowel online als fysiek, die alles in huis heeft voor laminaat, parket en pvc vloeren! Omdat ik zo enthousiast ben over dit bedrijf, schrijf ik vandaag mijn blog hier over! Deze shop werkt net als iedere andere outlet: ze verkopen dure producten tegen een zeer gereduceerd tarief! Hun winkel is in Zwijndrecht, vlakbij Rotterdam, waardoor je een heel dagje vloeren kan gaan shoppen en verschillende winkels mee kan pakken!

Met de Vloeren Outlet heb je gegarandeerd de laagste prijs

De Vloeren Outlet verkoopt ontzettend veel merkvloeren, maar dan tegen een lagere prijs! Dit kunnen ze doen omdat ze oude collecties vloeren verkopen. Als je de vloer bij het oorspronkelijke merk zou kopen, dan zou je veel meer geld kwijt zijn! Als je dus op zoek bent naar een vloer van hoge kwaliteit maar voor een lage prijs, dan kun je heel goed bij een outlet terecht! Het enige waar je dan wel mee moet leven is dat de vloeren niet meer de nieuwste trend zijn. Echter vind ik vloeren tijdloos, dus of ze nou van een seizoen eerder zijn maakt dus in principe niet uit! Als je bij de Vloeren Outlet jouw vloer ergens anders goedkoper ziet, dan krijg je van hen alsnog het verschil terug!

Met deskundig advies worden al je vragen betreft laminaat, parket en pvc vloeren beantwoord

Daarnaast heeft het bedrijf alleen ervaren adviseurs op de werkvloer rondlopen! Zo kun je met al je vragen terecht bij hun. Ze helpen je dan om de perfecte vloer uit te kiezen voor jouw vragen, wensen en mogelijkheden! 

De service staat bij de Vloeren Outlet vooraan!

Naast het deskundig advies geven ze nog veel meer service! Zo zijn er elke week acties, die de hele week gelden! Er is zelfs een hele actiepagina waar jij de actie kunt vinden die jou nog meer voordeel geeft! Ook kun je online terecht voor al je vragen en inspiratie. Ze hebben zelfs een team parketteurs die de vloer voor je kunnen leggen als je geen zin of tijd hebt! Daarbij krijg je dan een leggarantie van wel drie jaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress