Valkenburg

Thermae 2000

Thermae 2000 is hét wellness center van Nederland, gelegen in Valkenburg aan de Geul. Valkenburg is een pittoresk stadje in Limburg waar genoeg te doen en te bezichtigen is. Combineer een bezoek aan dit mergelstadje met heerlijk verblijf in ons wellness hotel en maak er een compleet dagje of weekendje van. 

Een unieke ligging

Binnen Thermae 2000, gelegen op de top van de Cauberg, staat genieten en ontspanning centraal. Het wellnesscentrum ligt verscholen in het groen van de Limburgse natuur. Dit maakt het uitzicht over de glooiende heuvels van het Limburgse landschap adembenemend. Thermae 2000 vormt al ruim 30 jaar een bron van goed leven in Zuid-Limburg. Het schoonste water van Nederland met thermale krachten, door honderden meters grond en mergellagen diep gezuiverd. Door de centrale ligging van Thermae 2000 kan een weekendje ontspannen in de sauna makkelijk gecombineerd worden met cultuur. Zo ligt het centrum van Valkenburg op steenworp afstand van het resort. Meer interesse in grotere steden? Breng een bezoek aan de gezellige binnenstand van Maastricht.

Wellness in Zuid-Limburg

Thermae 2000 is één van de grootste wellness centra in Nederland met maar liefst 60.000m2 wellness oppervlakte met thermale binnen- en buitenbaden, sauna’s, stoombaden, whirlpools en kuurprogramma’s. De baden zijn gevuld met thermaal water uit eigen bron op een diepte van 381 meter in de Cauberg. Het wellnessresort biedt een tal aan faciliteiten om heerlijk te ontspannen. Zo kan een bezoek aan Thermae 2000 worden uitgebreid met één van de heerlijke, wellness behandelingen. Van gezichtsbehandelingen tot lichaamsbehandelingen tot massages. Allemaal uitgevoerd door ervaren specialisten.

Aangrenzend wellness hotel

Thermae 2000 beschikt over een eigen 4-sterren wellness hotel met 62 verschillende hotelkamers. Houd het relaxte gevoel vast en wandel direct van de hotelkamer in badjas naar de wellnessfaciliteiten. Het is zelfs mogelijk om in badjas te gaan ontbijten en daarna meteen door te lopen naar de sauna’s en baden.

Complete wellness arrangementen

Om het wellness gevoel compleet te maken, heeft Thermae 2000 verschillende arrangementen samengesteld. Of het nu gaat om een sauna arrangement met overnachting of een overall wellness arrangement met overnachting. Alles is mogelijk! Er kan maximaal één arrangement per persoon geboekt worden. De arrangementen zijn altijd inclusief entree voor het wellness resort. Dit hoeft dus niet apart aangeschaft te worden.

Restaurant Pure

In het wellness hotel zit ook een restaurant gevestigd, restaurant Pure. Een culinair restaurant met uitzicht over het Limburgse Heuvelland. Het restaurant is te reserveren voor zowel hotelgasten als gasten die géén gebruik maken van de wellness- of hotelfaciliteiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress