Groningen Groningen

Lees hier de mooiste kampeerplekken van provincie Groningen 

Ben jij een echte liefhebber van kamperen, maar wil je jouw kampeervakantie liever wat dichter bij huis houden? Waarom bezoek je dan niet de provincie Groningen! In welk deel van Nederland je ook woont, binnen no time ben je in het hoogste punt van Nederland waar je een onvergetelijke kampeer tijd kunt beleven. De provincie Groningen is een unieke plek om te kamperen. Er zijn veel verschillende landschappen, weidse vergezichten en rustige plekjes om uw tent op te slaan. Om jou een beetje op weg te helpen hebben we een rijtje gemaakt met de mooiste bestemmingen om je tent, camper of caravan op te zetten. Dus lees snel verder voor meer informatie. 

Strandoord in Eemshaven 

Eemshaven is een charmant vissersdorpje aan de oostkust van Groningen. Hier vind je een prachtig strand met witte zandstranden die zo ver reiken als het oog kan zien. In het prachtige Nationaal Park Lauwersmeer kun je genieten van natuurpark te voet of met de fiets. Daarnaast kun je in dit park ook prima kamperen! 

Schiermonnikoog 

Kamperen op Schiermonnikoog is een unieke en magische ervaring. Het is de perfecte plek voor outdoor enthousiastelingen die op zoek zijn naar rust, avontuur en schoonheid. De prachtige omgeving biedt een scala aan activiteiten. Denk aan het bewandelen van prachtige routes, wadlopen tot aan fietsen over de duinen en een duikje nemen in de zee. Er zijn tal van campings beschikbaar voor liefhebbers van het kamperen, waaronder toeristencampings met uitstekende faciliteiten, leuke restaurantjes en winkels waar je een souvenirtje kan kopen. 

Stadscamping in Groningen 

Ben je iemand die graag het stadse leven proeft? Dan is de stadscamping in Groningen echt iets voor jou! Er is een camping aan het randje van het Stadspark van Groningen waar je tussen de bomen een heerlijke kampeerplaats hebt. Mocht je even door het stadscentrum willen slenteren? Dan kun je er gemakkelijk met de fiets of zelfs lopend naar toe. Zo heb je een breed scala aan restaurants, koffietentjes en andere culturele activiteiten waar je uit kunt kiezen. 

Staat er nog een oude camper in de stalling waar je eigenlijk niet meer op reis durft te gaan vanwege het achterstallige onderhoud die is uitgevoerd de afgelopen jaren? Waarom verkoop je deze dan niet? Je kunt namelijk eenvoudig je oude camper verkopen via een caravan opkoper zodat je geld overhoudt voor misschien een nieuwe of tweedehandse camper!  

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress