Rotterdam Zuid-Holland

Dagje uit in Rotterdam

Nog geen plannen voor dit weekend of voor in de vakantie? Geen nood, na het lezen van dit blog weet jij wat je de eerstvolgende vrije dag kunt gaan doen. Rotterdam is namelijk the place to be. Naast dat het een van de grootste steden van Nederland is, behoort het namelijk ook tot de leukste steden van Nederland. Er zijn ontiegelijk veel activiteiten te beleven. Zo kan je bijvoorbeeld een escape room in Rotterdam bezoeken, een gaaf mariniersmuseum of misschien wil je het wat rustiger houden en met een splashtour varen door Rotterdam, het kan allemaal! Hier 3 leuke uitjes die te beleven zijn in Rotterdam.

Uitje 1: Escape room

Rotterdam heeft op dit moment de meeste escape rooms van heel Nederland, dus de concurrentie is hier moordend. Hierdoor moeten escape rooms uniek uitpakken en in Rotterdam heeft dat veel succes tot gevolg gehad. Er zitten namelijk ontzettend leuke escape rooms met de meest variërende onderwerpen. Zo heb je rooms erbij zitten waarbij je moet ontsnappen uit een eng lab, een ondergrondse mijn of uit een horrorhuis. Je kan het zo gek nog niet bedenken of het is er. Daarnaast kan een escape room ook erg leuk zijn als bedrijfsuitje in Rotterdam, dus wie weet sta jij er binnenkort wel met al je collega’s alle puzzels op te lossen om te ontsnappen.

Uitje 2: mariniersmuseum

Hoe gaat het eraan toe in het mariniersleven? Hoe moet je overleven onder ontzettend zware omstandigheden? Als jij je dit nou altijd al hebt afgevraagd, beleef het dan zelf! Bij het mariniersmuseum ga je op zelf op pad als soldaat om de ervaringen op te doen die talloze mariniers met je hebben gedeeld. Ontdek grootse verhalen of terreur maar ook over heldendaden. Dit museum neemt je mee op een reis door de grootste gebeurtenissen van de afgelopen 400 jaar, waarbij je leert hoe het echte mariniersleven eraan toe gaat.

Uitje 3: Splashtour

Mocht je Rotterdam nou altijd al goed hebben willen zien, dan is er geen betere manier dan dit vanaf het water te bekijken. Naast dat Rotterdam de grootste haven van Europa heeft, is Rotterdam vanaf het water zien ontzettend mooi en je komt er met een tourgids ook nog is alles over te weten. Je hebt meteen je portie cultuur weer binnen en leert een hoop. Daarnaast heb je vanaf het water schitterend uitzicht op de mooiste plekjes in Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress