Utrecht

Een mediator Utrecht kiezen

Vaak is alleen al de beslissing nemen om te gaan scheiden niet eenvoudig, laat staan dat de afwikkeling van een scheiding zomaar even afgerond is. Tijdens dit emotionele en vaak gevoelige proces is het belangrijk dat jij en je ex-partner bijgestaan worden door iemand op wie je kunt vertrouwen én die daarnaast op de hoogte is van alles wat met een scheiding te maken heeft. Mediator Utrecht staat je graag terzijde om ook jouw scheiding in goede banen te leiden.

Mediator Utrecht kiest geen partij

Mediator Utrecht luistert vooral naar beide partijen en denkt daarnaast actief mee in het zoeken naar voor beide partijen bevredigende oplossingen en die eventuele oplossingen met jullie bespreekt. Verder zorgt Mediator Utrecht ervoor dat het proces niet langer duurt dan noodzakelijk is en Mediator Utrecht helpt je om niets te vergeten in het traject dat scheiden heet. Overmand door emoties of woede wil dit namelijk nog weleens gebeuren.

Over de kinderen en je huis

Mediator Utrecht weet als geen ander wat er besproken moet worden. Van de verzorging van de kinderen tot de hoogte van de alimentatie en van de situatie rondom het huis waarin jullie woonden tot het besteedbaar inkomen na de scheiding; het is belangrijk dit soort zaken perfect te regelen en ook vast te leggen. Kunnen jij en je ex-partner zich vinden in de geboden oplossingen, dan zorgt mediator Utrecht ervoor dat het juridische traject doorlopen wordt. Is ook dit gebeurd, pas dan kun je zeggen dat je officieel gescheiden bent.

Geen begrip meer voor elkaars opvattingen

Mediator Utrecht helpt als gebleken is dat jullie elkaar niet langer begrijpen of zelfs helemaal geen begrip meer voor elkaars visie op kunnen of willen brengen. Of zoals Mediator Utrecht zelf ervaart, het heeft er soms alle schijn van dat er twee verschillende talen gesproken worden.  Mediator Utrecht beschikt over kwaliteiten om toch samen in gesprek te blijven en helpt jou de lastige periode door. Daarbij houdt mediator Utrecht je altijd het eindpunt voor ogen.

Balans in de afspraken

Uiteraard is Mediator Utrecht volkomen neutraal en volledig onpartijdig. Mediator Utrecht   brengt balans in de afspraken die gemaakt moeten worden en door de inzet van deze specialist uit Utrecht kan een relatie vaak op respectvolle wijze afgesloten worden. En pas dan kun jij je ook volledig richten op de toekomst in de wetenschap dat alles perfect geregeld en afgesproken is.

Maak snel een afspraak

Het proces van scheiden is vaak erg ingewikkeld en ingrijpend, zoals de afronding van bepaalde zaken dat zeker ook is. Mocht blijken dat samen het gesprek aangaan – ook niet met aanwezigheid van Mediator Utrecht- dan kan er individueel gesproken worden en fungeert Mediator Utrecht als doorgeefluik. Mediator Utrecht oordeelt niet en kiest geen partij maar kan wel aangeven of een voorstel een reëel voorstel is of juist niet. Ook kan Mediator Utrecht vaak meteen aangeven of bepaalde zaken volgens de wet wel of niet mogen. Wil jij je scheiding dus professioneel afwikkelen, dan maak je snel een afspraak met Mediator Utrecht. Dan weet je zeker dat de afwikkeling van je scheiding naar wens verloopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress