Drimmelen Noord-Brabant

Drimmelen Yacht Center

Drimmelen Yacht Center is prachtig gelegen in Drimmelen aan de oever van de Biesbosch en levert echt alle diensten voor het onderhoud en het probleemloos in de vaart houden van je jacht. Vaar je naar ze toe dan kun je aanleggen aan de 55 meter lange laad- en loskade die geschikt is voor schepen met een diepgang tot drie en een halve meter. Daar zie je de  scheepshelling van acht meter breed die met een voorzichtige hoek van zes graden de wal op gaat en waarmee vrijwel ieder jacht met de Roodberg hydraulische botenwagen op de wal getrokken kan worden.  Ook staat er een scheepskraan met een hijsmogelijkheid van maximaal 150 ton. Deze voorzieningen verraden al dat Drimmelen Yacht Center een bijzonder bedrijf is.

yacht center

Het Yachthotel

Heb je eenmaal voet aan wal gezet dan kun je naar de verschillende loodsen op het terrein toe lopen. Met het woord loods doe je de ruimtes voor de stalling van jachten eigenlijk tekort. Ze zijn verwarmt, het is er schoner dan in menig huis en veel eigenaren hebben de weg naar deze stalling gevonden. Bij het binnengaan van dit jachthotel kan het bijna niet anders dan dat je onder de indruk bent van de in het jachthotel gestalde jachten. Dit zijn de schepen van eigenaren voor wie het beste alleen maar goed genoeg is. Naast de binnenstalling is er, ter grootte van vier voetbalvelden,  ook ruimte om buiten jachten te stallen.

De onderhoudsloods

Naast het jachthotel is er ook een loods waar gewerkt wordt aan jachten. Bij Drimmelen Yacht Center kun je echt voor alle soorten werkzaamheden aan je jacht terecht. Voorbeelden hiervan zijn motoronderhoud, schilderwerkzaamheden, reparaties aan de buiten- en binnenkant, prepareren van de verschillende tanks aan boord van je jacht, osmose behandelingen, het vakkundig installeren van navigatieapparatuur en het onderhoud en vernissen van teakdekken. De lijst van mogelijkheden is te lang om hier volledig op te nemen

De straal- en spuithal

Bijzonder is de straal- en spuithal van 500 vierkante meter en een hoogte van tien en een halve meter waar alleen de allergrootste jachten niet in passen. Hier zijn de vakmensen van Drimmelen Yacht Center aan het werk met een belangrijke stap om de voor onderhoud aangeboden jachten er weer als nieuw uit te laten zien.

Drimmelen Yacht Center, groot, groter, grootst

Drimmelen Yacht Center is een bedrijf waar alles groot is. De ruimte voor buitenstalling,  het jachthotel,  de jachten van de klanten die Drimmelen Yacht Center al hebben ontdekt, de verschillende andere loodsen, de botenwagen en de scheepskraan en eigenlijk alles wat je er verder ziet als je er op bezoek gaat. Het is een bedrijf dat de ambitie heeft om de allerbeste te zijn als het gaat om onderhoud, aanpassing, reparatie en stalling van je jacht en hiervoor de meest vakbekwame mensen voor bij elkaar gebracht heeft. Neem contact op en ontdek tijdens de kennismaking zelf wat Drimmelen Yacht Center voor jou kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress