Nederland

Het populairste gereedschap van 2024: De bedrukte rolmaat

Ben je op zoek naar een handige en stoere gadget voor je werknemers en collega’s? Dan ben je bij Joinz aan het juiste adres! Joinz levert niet alleen gereedschap van hoge kwaliteit, maar bedrukt het gereedschap ook nog eens met jouw logo. Of je nou jouw klusbedrijf een professionele look wil geven,  of je zakenrelaties wilt verrassen met een persoonlijk geschenk, met bedrukt gereedschap zit je altijd goed!

Gereedschap bedrukken bij Joinz

Joinz is al jaren gespecialiseerd in de bedrukking van relatiegeschenken en promotiemateriaal. Joinz doet er alles aan om jouw bedrijf op zo een uniek en origineel mogelijke manier te laten opvallen. Het gereedschap uit het assortiment van Joinz is dan ook een uitstekende manier om jouw bedrijf te promoten.

Wil je jouw klusbedrijf een upgrade geven? Dan is het bedrukte gereedschap van Joinz echt wat voor jou! Bedrukte rolmaten, waterpassen, stanleymessen en ander gereedschap geven jouw bedrijf een professionele look. Hierdoor krijgen klanten direct een goede eerste indruk van jouw bedrijfsnaam. Bovendien zijn de gadgets van Joinz altijd handig om op zak te hebben en vallen deze ook in de smaak als geschenkje voor je werknemers.

Het bedrukte gereedschap van Joinz is bovendien ideaal om jouw bedrijf een promotieboost mee te geven. Schenk je collega’s  en zakenrelaties een bedrukte gadget om de naamsbekendheid van jouw bedrijf te  vergroten. Iedereen klaart wel eens een klusje waardoor jouw bedrukte gereedschap altijd goed van pas komt. Dus waar wacht je nog op? Bestel jouw bedrukte gadgets vandaag nog en verras je collega’s met een uniek geschenk waar je ook nog eens jouw bedrijf promoot!

Rolmaten bedrukken

Het populairste gereedschap van 2024 zijn de rolmaten met logo. Maar wat maakt dit klassieke geschenk nou zo populair?

Een bedrukte rolmaat is handig gereedschap waar iedereen wel eens gebruik van maakt: Voor het opmeten van een kamer, bureau of bed. Een rolmaat komt altijd weer van pas. Dat betekent garantie op een hoop naamsbekendheid, dus meet je winst maar uit!

Joinz biedt een ruim assortiment aan bedrukte rolmaten aan. De rolmaten van Joinz zijn verkrijgbaar in de maten van 1 t/m 7 meter lang. Schenk je collega’s zo een klein weggevertje of een professioneel stuk gereedschap!

Wil je met jouw relatiegeschenk een duurzame impressie geven bij je collega’s? Ook dan zit je goed bij Joinz! Er zijn diverse rolmaten gemaakt van bamboe en gerecycled plastic. Met dit groene weggevertje met jouw logo laat je aan iedereen ziet dat jouw bedrijf zich inzet voor een betere en duurzame toekomst.

Ben je benieuwd hoe jouw bedrukte rolmaten met logo er uit komen te zien? Vraag dan vandaag nog een geheel gratis en vrijblijvend ontwerp aan bij de designers van Joinz.

Comments are closed.

Powered by: Wordpress