Nederland

De keuze voor beton ciré

Je hebt heel veel te kiezen als je besluit een nieuwe vloer in je huis te laten leggen. Er komen steeds opnieuw nieuwe vloeren. De ene vloer verdwijnt net zo snel als het komt, anderen zijn blijvend. Dat laatste kun je zeker zeggen van de beton ciré vloer. Een vloer waarover we je graag meer vertellen.

Beste kwaliteit en kunnen tegen een stootje

Beton ciré? Dat is een kunststof gietvloer waarop steeds vaker een beroep wordt gedaan. Logisch, want de vloeren zijn van de beste kwaliteit en kunnen wel wat hebben. Je past een beton ciré vloer toe in huis, maar je ziet de vloer ook steeds vaker terug in winkelpanden en kantoren. Het gebruiken van een zo’n vloer biedt dan ook de nodige voordelen.

Aan een indrukwekkende opmars bezig

Laat een ding duidelijk zijn, beton ciré is aan een indrukwekkende opmars bezig. Dat heeft onder meer te maken met de industriële uitstraling. De vloer wordt gegoten en naadloos aangebracht. Kies je voor een vloer als die van beton ciré, dan krijg je een vloer die uit verschillende lagen bestaat. Na elke laag moet de vloer drogen. Uiteindelijk echter, ligt er een zeer sterke en duurzame vloer. De vloer is bovendien gemakkelijk schoon te houden en behoeft amper enig onderhoud.

Naadloos en met vochtwerende eigenschappen

Kijken we goed naar een kunststof gietvloer, dan ontdekken we een vloer die naadloos is en vaak vochtwerende eigenschappen heeft. Daardoor is sprake van een zeer hygiënische vloer die je steeds goed schoon kunt houden. Ook met de levensduur van de vloer zit het wel snor. Ja, een beton ciré vloer is prima te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Voordeel is dat je de vloer in tal van verschillende kleuren hebt. De vloer wordt omschreven als slijtvast en die strak en egaal is. Specialisten kunnen de beton ciré vloer antistatisch en antislip maken. Omdat er altijd sprake is van een zeer dunne laag, leg je er, als dat nodig is, gemakkelijk een nieuwe vloer overheen.

Het aanleggen van de beton ciré vloer kost je wel wat extra tijd

Zoals dat voor elke vloer geldt, vergt het gebruik van een beton ciré vloer enkele aandachtspunten. De vloer is namelijk niet voordelig en kan soms wat hard aandoen. Ook is het een lastig te verwijderen vloer, al wordt dat punt vrij gemakkelijk weggenomen omdat je er eenvoudig een nieuwe vloer overheen kunt leggen. Het aanleggen van de vloer kost je bovendien wat extra tijd. Je hebt wel wat te kiezen als het om beton ciré gaat. Overigens kun je vloeren als cementgebonden vloeren, betonlook vloeren, epoxy coating en PU vloeren vergelijken met een beton ciré vloer.

Laat de vloer door specialisten leggen

Het moge duidelijk zijn dat je hier met een speciale vloer te maken hebt. Een vloer die het verschil maakt. En vergeet niet dat de vloer die je hebt bloggen toch voor een groot deel de uitstraling van je huis bepaalt. Zaak dus daar aandacht aan te besteden. Uiteraard laat je de vloer altijd aanleggen door specialisten. Daar brandt jij zelf de vingers maar beter niet aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress