Groningen

Met een display advertentie je naamsbekendheid vergroten

Zoals je weet, kun je Google Ads inzetten om een succesvolle online campagne op te zetten. Minder ondernemers weten van het bestaan van de display advertentie. Deze kun je via Google Display Campagne (GDC) op diverse partnersites van de zoekmachine plaatsen. Dit kan kleine, maar ook heel grote websites betreffen. Denk bijvoorbeeld aan YouTube. Zo bereik je een enorme hoeveelheid potentiële klanten en dat legt de gemiddelde ondernemer natuurlijk geen windeieren!

De meerwaarde van een display advertentie

Digitale professionals zoals die van een online marketing bureau in Groningen zijn ervaren in het adverteren via het zoeknetwerk. Deze methode is populair onder ondernemers, omdat er per klik wordt betaald. Wat hetzelfde online marketing bureau in Groningen ook zal beamen, is dat je mogelijkheden bij Google Ads beperkt blijven tot tekst. Bij een display advertentie kun je ook gebruikmaken van video’s en afbeeldingen. Het bereik is erg groot. Het voornaamste doel is niet het verhogen van het conversiepercentage, maar het vergaren van naamsbekendheid.

De targeting mogelijkheden van een display advertentie

Alhoewel je jezelf met een display advertentie wat moeilijker kunt onderscheiden, heeft een dergelijke advertentie wel tal van andere, zwaarwegende voordelen. Zo bereik je snel een groot aantal potentiële klanten en kun je veel creatiever zijn in je marketing uiting. Daarnaast biedt het gebruik van een display advertentie je ruime targeting mogelijkheden. Je kunt je advertentie zo tonen op precies díe websites, die door jouw beoogde doelgroep worden bezocht.

De voor jou beste targeting bepalen

Targeting klinkt menig ondernemer als muziek in de oren. Het verwijst naar het doelgericht zoeken naar je potentiële klanten. Hier komt de ervaring van een professional zoals een online marketing bureau in Groningen om de hoek kijken. Targeting komt namelijk tot stand na grondige analyse en maakt gebruik van zoekwoorden, domeinnamen, individuele interesses, demografische gegevens en meer. Welke targeting voor jou het beste werkt, dat kan een online marketing bureau in Groningen bepalen.

De meeste internetgebruikers wereldwijd bereiken

Met de juiste targeting zorg je ervoor dat jouw display advertentie zichtbaar wordt voor de personen waarvoor deze bedoeld is. Met andere woorden: je bereikt de mensen die belangrijk zijn voor jouw onderneming. De impact van een bepaalde targetinstelling vergroten doe je door je bod aan te passen. Schakel je een professional zoals een online marketing bureau in Groningen in om je hierbij te ondersteunen, dan kun je binnen het GDN ruim negentig procent van alle internetgebruikers bereiken. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress