Nijmegen

Catering in Nijmegen

In Nijmegen en omstreken zitten veel verschillende cateraars. In dit artikel helpen we je om een keuze te maken en hebben we het over de verschillende manieren van catering waar je uit kunt kiezen. Je hebt namelijk niet alleen keuze uit het soort eten dat je wilt laten cateren, maar ook op de manier waarop het wordt bezorgd.

Spaanse catering

Spaanse catering wordt vaak in de zomer gekozen en door veel Nederlanders wordt Spaans eten vooral in de warmere periodes gegeten. Cateraars hebben vaak de volgende gerechten in hun Spaanse cateringassortiment:

  • Grote pan paella
  • Tapas met zalm en olijven
  • Catalaanse kip
  • Garnalen in knoflook

Italiaanse catering

Italiaanse catering is één van de populairste vormen van catering. Als Nederlanders zijn we dol op Italiaans eten. We bezoeken dan ook graag Italiaanse restaurants waar we genieten van pizza’s en pastasoorten. Ook bij cateraars wordt de Italiaanse keuken vaak besteld. Dit komt doordat Italiaans eten relatief makkelijk klaar te maken is en over het algemeen niet erg duur is. Pasta is een stuk goedkoper, omdat de saus vaak alleen wat gehakt en tomatensaus bevat.

Soorten catering

Catering is er in vele soorten en maten. Sommige bedrijven bezorgen alleen en leveren wat apparatuur om de gerechten de hele avond warm te houden. Sommige bedrijven bieden echter ook een luxe vorm van catering welke live cooking catering wordt genoemd. Bij deze vorm van catering komen er koks mee die op kookstation de maaltijd live koken. Dit wordt vaak gedaan op exclusievere feestjes gedaan. Deze vorm van catering maakt vaak veel indruk op de gasten waardoor de bijeenkomst niet snel wordt vergeten. Let er wel op dat je dit door een professioneel bedrijf laat doen, want het is erg belangrijk dat de koks goed kunnen koken en dat ze goed zijn in entertainment.

One comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Powered by: Wordpress